Catering

brunchBrunch

Scramble eggs
Ristet bacon
Ristet cocktail pølser
Youghurt med müsli og sirup
Pålægsfad med 3 slags pølse
Ostefad med brie, skæreost og creamcheese
Stort frugtfad
Pandekager m/ chokoladesauce
Mini croissant 2 slags marmelade
Forskellige brød og smør

Kr. 119,00 ( børn 50 kr. )

Middelhavs buffet

Helstegt kalv på grillede peberfrugter
Græske frikadeller
Kyllingebryst pakket med serranoskinke
Marineret kartoffelsalat
Små ovnbagte kartofler med havsalt og rosmarin
Bulgur salat med soltørret tomat, basilikum, feta og rosin
Græsk tomat salat med agurk og rødløg
Pastasalat med babyspinat, spirer og mango
Rød grapefrugt salat med oliven, nødder og vinegretta
Tzatziki og hjemmelavet pesto
Forskellige brød

Kr. 139,00

Buffet

Helstegt oksefilet
Marineret kalkunbryst
Mørbrad med mozarella og basilikum fyld
Flødekartofler
Ovnbagte eller marineret kartofler
Sprød rødkålssalat med appelsin og nødder
Forårssalat med agurk, forårsløg, dild og feta
Tomatsalat eller grøn mixed salat
Gratineret pasta med grøntsager
Rødvins-, svampe- eller bearnaisesauce

Kr. 145,00

Den spanske buffet

Grillet kam med tapenade af tomat, svampe og rødløg
Marineret svinemørbrad eller krydret frikadeller af okse og urter i kryddersauce
Kalvecuvette med hvidløg og timian
Små salt/rosmarin bagte kartofler
Kartoffeltærte med spansk pølse
Hakkede tomater, peberfrugt, rødløg og kylling
Tomattærte med masdammer
Blandede salater med soltørrede tomater, kerner, parmasan og balsamico
Grøn bønnesalat med kikærter, chorizo, og timian
Stenovnsbagt brød og aioli og rød pesto
2 slags spanske oste med store oliven og nøddekompot

Kr. 189,00

Reception

Blinis med rejer
Tortillarulle med laksecreme
Små frikadeller
Baconsvøbte cocktailpølser
Skinke
Marineret kartoffelsalat
Kyllingesalat
Ostebjælker og brietern med frisk frugt og blegselleristænger

Kr. 99,00

Forretter

Limedampet hellefisk med skaldyrs-salat
Røget lakseroulade på spæde salater med rejer
Tunmousse på salatbund med krebs
Røget mørbrad med spinattimbale og ristede kerner på salat
Stegte tigerrejer med krydderpestopasta og basilikumdressing
Alle forretter er med brød.

Frit valg kr. 55,00

Hovedretter

Svinekam stegt som vildt med flødesauce, kartofler, waldoffsalat og asie
Rosastegt kalvefilet med ristede svampe, ovnbagte kartofler, mixed grøn salat
Svampefyldt mørbrad med råstegte kartofler, grøn bønnesalat og langtidsbagt tomat
Helstegt oksefilet med grøntsagssaute, små rosmarinbagte kartofler og tomatsalat
Sauce: vælg svampe, rødvin eller bearnaise

Frit valg kr. 129,00

Desserter

Chokoladekage med råsyltede bær og vaniljeis
Tiramisu med friske frugter og bær
Hvid chokolademousse med coulis og nøddekrokant
3 slags oste med kompot og syltede nødder og brød
Æbletærte med vaniljecreme og råsyltede bær

Frit valg kr. 45,00

GalsgaardDemoKøkkenet
    • Kontakt

      Hørby Alle 11
      2770 kastrup

      Man – fre: kl. 10.00 - 14.00

      Tlf. 60 89 23 93
      Telefontid bedst mellem 9.00-12.00 og efter 15:00